Verzending & retourneren

Verzendbeleid

Super leuk dat je bij ons besteld hebt!
Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden met Post NL. Je ontvangt een email van ons wanneer jouw pakket onderweg is met de track & trace code. In de meeste gevallen wordt jouw pakket de volgende dag thuis afgeleverd.
De standaard verzendkosten bedragen €3,95. Bestel je boven een bedrag van €50,00, dan krijg je de verzendkosten cadeau!

België
De verzendkosten voor bestellingen naar België bedragen €4,95.Ook deze bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Voor Belgische klanten geldt een iets langere levertermijn. Gemiddeld zullen bestellingen naar België binnen 1-3 werkdagen bij je worden afgeleverd.

Europa
Woon je in een ander land in Europa en wil je graag wat bestellen? Dat is zeker mogelijk! Neem in dit geval even contact met ons op via info@yourfashionfinds.nl.


Retourbeleid

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Your Fashion Finds heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur ons een mailtje waarin je laat weten welke producten je wilt retourneren en vermeld hierbij het ordernummer en de reden. Wij sturen jou hierna de instructies zodat je jouw pakket kunt terugsturen.
Wij zullen ervoor zorgen dat binnen 2 werkdagen na ontvangst van de retourzending je geld wordt teruggestort op de gebruikte bankrekening/creditcard. Bij ons hoef je dus niet dagen op je geld te wachten.

Houd er rekening mee dat Your Fashion Finds retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. 
Heb je een artikel defect of beschadigd ontvangen? Stuur dan binnen 3 werkdagen na ontvangst een email naar info@yourfashionfinds.nl inclusief foto. Hierna kan Your Fashion Finds niet meer aansprakelijk worden gesteld.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Giftcards (ook niet inwisselbaar voor contant geld)
  • Oorbellen (vanwege de hygiëne)
  • Sale artikelen
Wanneer je een artikel hebt gekocht bij een verkooppunt, dan kan je bij de desbetreffende winkel terecht om jouw artikel te retourneren of om te ruilen voor een andere artikel. Artikelen gekocht op events kunnen niet geretourneerd worden.

Mocht je nog vragen hebben over het retourneren van je bestelling, dan kun je altijd contact met ons opnemen.